За неналежне виконання посадових обов'язків - звільнення: на Тернопільщині лісник позбувся посади

Опубліковано в Новини 16.02.2019

Бучацьким районним судом розглянуто кримінальне провадження стосовно лісника державного підприємства, який неналежно виконував свої професійні обов’язки, внаслідок чого невстановленими особами здійснено самовільну рубку 82 дерев лісу ДП «Бучацьке лісове господарство», що спричинило шкоду на суму 41 247 грн.

Як повідомляють у прес-службі Прокуратури Тенрнопільської області, ще під час досудового розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснювала Теребовлянська місцева прокуратура, лісника звільнено з роботи.
Відповідно до вироку суду, посадову особу державної лісової охорони ДП «Бучацьке лісове господарство» визнано винною за ст. 197 КК України (порушення обов’язків щодо охорони майна) та призначено їй покарання у виді штрафу.
Фото: з відкритих джерел
Наступна публікація: У Тернополі горів склад (фото)

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.