У Тернопільській області синоптики прогнозують сильний снігопад, хуртовини та ожеледицю

Опубліковано в Новини 05.01.2019

У зв’язку з погіршенням погодних умов на території області, зокрема значними опадами, хуртовиною та ожеледицею, у Тернопільській ОДА закликають учасників дорожнього руху, мешканців та гостей Тернопільщини звертатися на гарячу лінію області "112", або повідомити управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації за номерами телефонів (0352) 23-51-33; 43-00-80; (067)3502367 у разі виявлення неналежного експлуатаційного утримання доріг загального користування у зимовий період.

В разі, якщо вам потрібна інформація про стан проїзду автошляхами Тернопільщини чи допомога у дорозі, у Службі автомобільних доріг цілодобово працює диспетчер. Зв?язатись з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

Вкотре нагадуємо, що на території Тернопільщини є місця відстою для автотранспорту. Також, додатково обладнано ще 12 спецмайданчиків при в?їздах на територію області.

Управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства Тернопільської облдержадміністрації також закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.