Перед вихідними у Тернополі та області - ДТП: потепіли діти

Опубліковано в Новини 13.06.2016

Через неуважність.

Про це інформує сектор комунікації ГУ НП області.

Повідомлення про те, що на вулиці Тарнавського на нерегульованому пішохідному переході автомобіль збив людину надійшло у Тернопільський відділ поліції від невідомого чоловіка о 15:18.

До лікарні з місця події бригада швидкої допомоги забрала чоловіка, 1989 року народження, жителя села Коршилівка Підволочиського району.

У потерпілого закритий внутрішній суглобний перелом гомілкової кістки, забій грудної клітки, струс та закрита черепно-мозкова травма.

Слідчо-оперативна група встановила, що причетна до ДТП водій автомобіля "Мерседес-Бенц".

Після надання меддопомоги потерпілий самовільно залишив лікувальний заклад. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

О 16:31 за Збаразьким кільцем в обласному центрі зіткнулися дві іномарки.

За попередніми даними, водій "Ауді", рухаючись лівою смугою в напрямку Хмельницького, зіткнувся із попутною автівкою "Опель Віваро". Гематоми та множинні різані травми отримав кермувальник "Ауді". Другий водій за меддопомогою не звертався.

Про аварію з потерпілими надійшло повідомлення від місцевого мешканця Тернополя на лінію "102" о 16:46. На вулиці Шашкевича не розминулися автомобілі "Ауді 80" та "Рено меган".

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Рено" на перехресті вулиць Танцорова-Шашкевича не надав перевагу у русі водію "Ауді", який рухався головною дорогою через перехрестя. У салоні останньої автівки перебувало троє пасажирів.

З місця події в обласну дитячу лікарню бригада швидкої забрала дванадцятилітнього хлопчика, жителя Зборівського району, а також до медзакладу потрапила його мама та ще одна зборівчанка.

Автопригода з потерпілими трапилася і у Заліщиках. Там водій автомобіля "Мазда 626", рухаючись заднім ходом, збив восьмилітню дівчинку, яка каталася на велосипеді.

Дитину із забоєм грудної клітки, гематомами та саднами доставили до лікарні. Її не госпіталізовували.

По усіх автопригодах триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.