У Тернополі вилучили незаконну продукцію Apple на 6 мільйонів

Опубліковано в Новини 11.12.2018

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області викрили групу приватних підприємців, які незаконно продавали ґаджети відомого у світі бренду Apple.

Про це повідомив на своїй сторінці у facebook перший заступник голови у Державній фіскальній службі України Сергій Білан.

Як зазначив фіскал, затримані правопорушники збували смартфони, планшети, ноутбуки, розумні годинники та навушники не лише у Тернополі чи Тернопільській області, а й по всій Україні. Разом з тим, підприємці не сплатили до бюджету більше 1 млн. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів, а також незаконно, без дозволу власника, використовували торговий знак виробника техніки при оформленні місць реалізації.

Під час проведення операції тернопільські податкові міліціонери вилучили техніки на суму у 6 мільйонів гривень: 510 мобільних телефонів, 46 планшетів, 4 ноутбуки, 20 навушників, 28 годинників, 82 тис. грн. готівкою у національній та іноземній валюті, чорнові записи, бухгалтерські документи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.