Понад півсотні маленьких тернополян створювали "Голубів миру" в центрі міста (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  20.09.2018

Напередоднi Мiжнародного дня миру, який щорiчно вiдзначають 21 вересня, в Тернополi вiдбулась Всеукраїнська акцiя «Я хочу миру».

Поблизу пам’ятника I. Франку, що на вулицi Сагайдачного, понад пiвсотнi школярiв написали на паперових голубах свої побажання вiйськовослужбовцям, помолилися за мир та вiдпустили у небо повiтрянi кульки.

– Щороку Тернопiль долучається до акцiї з нагоди Мiжнародного дня миру. Оскiльки наша держава вже п’ятий рiк перебуває у станi вiйни, то кожен з учасникiв акцiї добре розумiє значення слова «мир». Кожна українська сiм’я вже вiдчула на собi, що таке вiйна. Дитячi побажання, якi сьогоднi школярi написали своїми маленькими ручками, ми обов’язково передамо нашим воїнам на передову. Сподiваємось, що так вони вiдчують нашу пiдтримку i ще з бiльшою любов’ю та силою захищатимуть Україну, – подiлилася заступник голови Тернопiльської ОДА Свiтлана Беспоповцева.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.