Версія для друку

Тернополяни могли дешево запастися якісними речами на сезонному розпродажі (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  04.09.2018

Гаражний розпродаж біля арт-бары «Коза» у Тернополі щосезону продовжує тішити містян. Особливо плідним на покупців був розпродаж, що відбувся у другий день осені, адже на ярмарок запастися цінними речами прийшло чимало тернополян.

Під час заходу містяни могли не тільки приміряти оригінальні речі, але й відпочити в цікавій компанії, поспілкуватися з продавцями, завести нові знайомства.

Для учасників розпродажу захід був насамперед цінним тим, що люди змогли дещо звільнити свої шафи від непотрібних речей та просто насолодитися вихідним.

Вже доволі давно виготовляю антиалергенні в основному в’язані іграшки ручної роботи. В основному створюю тваринок, а також ляльок, героїв мультфільмів. Створення оригінальних виробів своїми руками для мене більше як хобі, адже це заняття допомагає мені заспокоюватися, розслаблятися. Якщо для когось найкращим способом розрядитися є головоломки, пазли, то для мене це створення іграшок. До того ж на початках не важко було виготовляти вироби, що здається, ніби до цього заняття я була схильна з дитинства, — розповіла одна із учасниць розпродажу Дарія Володченкова.

Загалом на осінньому розпродажі відвідувачам пропонували свый одяг та взуття, вироби рукоділля, косметику, листівки та інше близько 15 учасників.

Як розповіла співорганізаторка розпродажу Таїсія Антонюк, стати учасником заходу можна було дуже легко. Для цього охочим варто було лише заповнити невелику анкету через Google Форму та надіслати її організаторам.

—  Сьогодні ми запросили до участі й молодих ілюстраторів, майстрів, які прислали нам свої вироби для продажу. Це – листівки, пастила, солодощі без цукру, шкарпетки та інші вироби. Також до розпродажу долучився один молодий дизайнер, який спеціально для розпродажу зробив оригінальний арт-фотофон. Я також встигла оцінити цікавинки ярмарки і виміняла свій старенький берет на кольорову в’язану шапочку. Сьогодні я продаю не тільки одяг, але й книги, настільні ігри, аксесуари. Поки що ще нічого не продала, проте встигла виміняти деякі свої товари на інші, —  розповіла пані Таїсія.

Дівчина зазначила, що їй гаражний розпродаж приносить задоволення насамперед тому, що тут можна не так щось продати, як цікаво провести час, відпочити, розслабитися.