Версія для друку

Кращі правоохоронці Тернопільщини отримали нагороди з нагоди професійного свята (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  05.07.2018

З рук представників влади та головного поліцейського Тернопільщини правоохоронці, які чесно та сумлінно виконують свою роботу, отримали нагороди та подяки. Урочистості відбувались сьогодні, 5 липня, на головній площі Тернополя у рамках святкування Дня Національної поліції.

Керівник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, очільник Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна та міський голова Сергій Надал привітали поліцейських з професійним святом та вручили їм заслужені грамоти й нагороди.

– Сьогодні ми можемо з впевненістю говорити, що створення нового сучасного правоохоронного органу європейського зразка – Національної поліції України, є одним із вдалих реформ у нашій державі за період новітньої історії України. За ці три роки працівники Національної поліції зарекомендували себе мужніми та професійними людьми, які вміють ефективно працювати на благо українського народу. Сьогодні ви з честю виконуєте свої бойові завдання в зоні АТО, з гідністю боретесь із злочинністю та забезпечуєте охорону громадського порядку. Найголовнішим є те, що сьогодні поліція – це не каральний репресивний орган, а служба, якій довіряють та часто звертаються громадяни, – звернувся до правоохоронців очільник Тернополя Сергій Надал.

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук підкреслив, що основним показником успішного проведення реформи правоохоронних органів є довіра до поліції з боку населення.

Окрім урочистостей, на Театральному майдані свої експозиції представили управління «КОРД» ГУНП в Тернопільській області, вибухотехнічний відділ, кінологічний центр, Управління поліції охорони, та рота поліції особливого призначення ГУНП в Тернопільській області.