Версія для друку

Тернополянам показали виставу про останні дні життя Ісуса Христа (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  03.04.2018

Театралізовану виставу «Розпни Його» інсценізували учасники християнської молодіжної спільноти «Знамення» 1 квітня в УД «Перемога».

З виставою на 4 дії, у якій розповідається про події і жителів Єрусалиму, що відбуваються від Вербної неділі до Воскресіння, представники «Знамення» гастролюють містами та селами Тернопільщини вже упродовж 10-ти років.

Цьогоріч організатори трохи змінили сценарій та зовсім по-іншому переглянули деякі деталі театралізованого дійства. Загалом в інсценуванні взяли участь більше 20-ти учасників спільноти «Знамення». Розпочинають репетиції актори після Різдва і закінчують до початку посту, а потім гастролюють.

– Вистава навчає прощати і любити – це ті основні закони, які нам приніс Христос у Новому Завіті. Цією виставою ми хотіли донести, що не важливо скільки раз ти спотикаєшся в цьому житті, важливо чи піднімаєшся ти і йдеш до Бога. Він завжди з тобою, а коли важко –  бере тебе на руки і ніколи не покидає, – поділилась учасниця християнської молодіжної спільноти «Знамення» Наталія Івашків