Версія для друку

Юні митці презентували тернополянам свої творчі доробки (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  02.04.2018

Кілька десятків художніх робіт різних технік виконання презентували у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді студенти відділення «Дизайн» кооперативного торговельно-економічного коледжу.

Пейзажі, архітектурні споруди, натюрморти та багато іншого мали змогу побачити гості виставки на полотнах юних митців.

За словами відвідувачів експозиції, роботи студентів глибокі та несуть багато приємних вражень, від яких хочеться жити на повну.

– Мені дуже подобається, коли дизайнер творить щось власною рукою, а не за допомогою комп’ютерної техніки. Спочатку художник повинен працювати на папері, а потім вже якось творчо переводити це на комп’ютер. Як ви знаєте, Сальвадор Далі освоїв академічну школу мистецтва. Коли він вже досягнув вищих основ, то зрозумів що далі розвитку в нього немає. Тоді він почав працювати вільно. Так у нього і народився напрям сюрреалізм. Цим шляхом йшов і Пікассо, але спочатку у них були базові навички – вони вміли досконало малювати, – зауважив головний художник Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки Володимир Якубовський.

Побачити творчі роботи студентів можна упродовж квітня у секторі мистецтв Тернопільської обласної бібліотеки для молоді.