У Тернополі презентували зворушливу виставку світлин дітей з інвалідністю (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  21.03.2018

Унікальну виставку світлин благодійного фотопроекту «Мрій» презентували в Українському домі «Перемога» 20 березня.

На експозиції представлено 44 фотографії, на яких відомі особистості та діти з інвалідністю разом втілювали перед об’єктивом найзаповітніші мрії.

Уперше фотопроект благодійного фонду «Я – майбутнє України» було презентовано 12 листопада 2017 року у Мистецькому арсеналі, що в Києві. Тернопіль – четверте місто, у якому експонується виставка.

– Мета проекту –  показати дітей і відомих особистостей, які є їхніми друзями. Вони допомагають зробити перший крок до реалізації дитячих мрій. Дуже багатьом діткам допомогла така дружба. Вони потребують прийняття суспільством. Важливо, щоб люди полишили свої стереотипи і приймали цих дітей такими, якими вони є, навіть з їхніми недоліками. Нашим туром Україною ми хочемо показати, що ці діти – звичайні, не зважаючи на їхні діагнози, – поділилась прес-секретар благодійного фонду «Я – майбутнє України» Катерина Коломієць.

Виставка у Тернополі присвячується учасниці проекту Ясі Чекловій. У дівчинки спинно-мозкова грижа, через яку вона перебуває на інвалідному візку. Яся увесь свій вільний час займається танцями і вірить, що колись стане чемпіонкою світу. На презентації фотопроекту Яся виконала разом із своїм партнером неймовірний танцювальний номер.

Діятиме виставка у Тернополі 10 днів. Вхід – 50 гривен. Для дітей – безкоштовно.

Також у рамках проекту відбувається конкурс «Місто доброти». Саме таке звання присвоять організатори фотовиставки тому місту, жителі якого пожертвують на благодійність найбільше коштів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.