На тернопільському кладовищі молитвою пом’янули загиблих воїнів-добровольців

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  15.03.2018

Відзначення Дня українського добровольця у Тернополі розпочалось із поминальної молитви на Микулинецькому кладовищі.

Військові, громадськість, духовенство, представники влади та рідні загиблих урочисто поклали квіти на могили полеглих воїнів.

– У Біблії ми читаємо такі слова: «Немає більшої любові, ніж та, коли людина віддає своє життя за державу». Наші воїни сьогодні продовжують виявляти любов до нашої неньки – України, жертвуючи своїм здоров’ям, найдорогоціннішим, що може дати Бог. Ми маємо їх згадувати в наших молитвах не лише сьогодні, а завжди. Пам'ять про них ми повинні передавати нашим дітям та онукам, в них ми повинні вчитись любові до Батьківщини. Кожен з нас повинен спитати себе «Що ми зробили для України?». Добровольці не питали, що для них зробила Україна. Вони просто йшли захищати нас за своїм покликом серця, – зазначили представники духовенства. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.