Версія для друку

Networking - вперше в Тернополі (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  Ірина Гороховянко 04.02.2018

Познайомитись, поспілкуватись та віднайти  в співрозмовнику особливі сторони мали змогу усі охочі в галереї Бункермузу першого лютого. Ternopil Networking: Change Makers vol 1- подія, яку організували Марія Іщенко та Діана Бих для покращення комунікації тернополян. Захід без правил, програми, лекцій чи тренінгів. В основі - спілкування та обмін ідеями.

- Спілкування у закритому колі осіб не дозволяє розширити бачення ситуації. знайти однодумців чи партнерів, поділитися власними ідеями. Нетворкінг змінює культуру ділового спілкування, де люди в неформальній обстановці забувають про посади чи упередження, а роблять перший крок до нових знайомств, – зазначає Марія Іщенко.

Усі учасники заходу залишились із найкращими враженнями. Студентка Марта Синоруб розповідає:

- Ternopil Networking: Change Makers vol 1 є досить унікальним заходом у Тернополі. Зізнаюся, що я вперше побувала на такій події. Її формат був надзвичайно цікавим та пізнавальним. Впродовж Ternopil Networking: Change Makers vol 1 я познайомилася із досить цікавими особистостями, а також було приємно зустріти однодумців, поспілкуватися з ними. Подяка організаторам за створений захід, дуже сподобалося, очікую наступний networking.

Фото: Вікторія Рибак.