У «Тролейбусах щастя» студенти тернопільського вишу перевтілилися на помічників святого Миколая (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  Анна Семенків 21.12.2017

Студенти ТНПУ ім. В. Гнатюка 19 грудня підготували сюрпризи для дітей та учнів з особливими потребами, а також для тернополян, які їхали в тематичних тролейбусах - «Сім кольорів щастя», «Здоров’я» та «Україно моя вишивана».

У День святого Миколая пасажирами тернопільських тематичних тролейбусів стали діти з особливими потребами, які навчаються в Тернопільському обласному навчально-реабілітаційному центрі; Тернопільській спеціальній ЗОШ ТМР; Тернопільській спеціальній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів обласної ради; а також – у садочку №2.

З 8:20 до 19:00 у «Тролейбусах щастя» малечу та інших пасажирів пригощали цукерками та розважали студенти спеціальностей «Театральне мистецтво», «Музичне мистецтво», «Біологія» і «Психологія». Долучився до організації та проведення дійства клуб волонтерів університету. Координувала захід викладачка кафедри інформатики ТНПУ ім. В. Гнатюка Галина Полюга.

– Протягом визначених маршрутів студенти не тільки пригощали маленьких та юних пасажирів з обмеженими потребами, а також співали для них пісні, колядки чи грали цікаві ігри. Тим дітям з порушенням слуху, які зовсім не могли чути, наші помічники на міміці перекладали те, що співали чи розказували студенти. Інші «особливі» пасажири мали спеціальні апарати для того, щоб могти чути оточуючих. Варто зазначити, що біологи, які долучилися до нашого заходу, також зібрали між собою кошти, за які закупили для пасажирів додаткові подарунки, – поділилася координатор проекту тролейбусів «Щастя» Галина Полюга.

Пані Галина додала, що у тролейбусі «Україно моя вишивана» студенти дарували солодощі та розважали і звичайних пасажирів. Зокрема, діти та люди похилого віку, які протягом певної години їхали за маршрутом від зупинки вулиця Слівенська до «Дружби», отримали від «помічників Миколая по 1-2 цукерки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.