Петро Порошенко у Тернополі передав поліції нові авто та зробив фото з "головним опонентом" (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  14.07.2017

Сьогодні, 14 липня, у Тернополі з робочим візитом перебував Президент України Петро Порошенко.

Глава держави взяв участь в урочистому відкритті реконструйованого лабораторного корпусу КЗ ТОР «Тернопільська університетська лікарня».

Після цього Президент спільно з головою ОДА Степаном Барною та начальник обласної поліції Олександром Богомолом,  передав службові автомобілів підрозділам Національної поліції Тернопільської області на Театральному майдані. Петро Олексійович привітався з тернополянами, поспілкувався з військовими 44 окремої артилерійської бригади.

Привітався з Президентом і його тернопільський «опонент», відомий у мережі Фейсбук своїми демотиваторами та цитатами проти нинішнього очільника країни – Олександр Башта. Все ж це не завадило йому зробити спільне фото з гарантом та очільниками ОДА і облради.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.