У Тернополі попрощалися з 42-річним воїном Віталієм Савичем (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 22.06.2024

У Тернополі в останню дорогу провели полеглого захисника 42-річного Віталія Савича.

Попрощатися з воїном прийшли друзі, рідні, близькі та знайомі Віталія.

За словами родичів, Віталій пішов на фронт добровольцем у липні 2023 року.

–  Рідним деталей служби не розповідав  – старався захистити, щоб не хвилювалися, пригадує дружина хрещеного батька воїна Людмила Богданевич. – Я пам’ятаю, що він завжди посміхався не залежно від того, наскільки складно йому могло бути. Постійно жартував і переводив все в жарти. Віталій був чудовим спортсменом.

Друзі і рідні згадують – Віталій Савич був людиною слова, тим, на кого завжди можна покластися.

– Ми познайомилися на змаганнях з греко-римської боротьби. Віталій займався професійно спортом у школі і під час навчання у виші, потім перетворив його на своє хобі, але відвідував змагання. Його добре знали спортивні судді. Він дуже любив спорт і життя, – пригадує близький товариш Віталія Олег Собчук. – Він міг довкола Тернопільського ставу пробігти два кола. Це не кожен зможе, а Віталій міг. Велопрогулянки, туризм. Завдяки здоровому способу життя він був дуже витривалий. Крім того, мав особисті якості мужні, патріотичні. Завжди казав правду, якою б вона не була. За це його всі цінували.

Поховали Віталія Савича на Микулинецькому кладовищі.

Вічна пам’ять!

Вічна слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.06.2024 soroka
Вступна кампанія ТНПУ: фізико-математичний факультет
Фізико-математичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка запрошує долучитися здобувачів вищої освіти до…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.