Тернополяни висадили дерева та встановили таблички «Тут був наш парк» (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  Світлана Павлюк 23.02.2017

Сьогодні ініціативна група тернополян влаштувала акцію біля будівельного майданчика, що поблизу ТЦ "Орнава". Метою заходу стало виявлення позиції громади проти прийняття змін до генерального плану міста, за або проти яких голосуватимуть депутати міської ради уже завтра, 24 лютого.

Активісти закликали тернополян не бути байдужими до майбутнього свого міста, адже через кілька років, за теперішніх перспектив, діти гратимуться не у парках, а на асфальті біля щільних забудов.

-          Ми плануємо встановити ці таблички у парку Національного відродження, у парку Шевченка, в Старому парку. Будемо і завтра на сесії, будемо слухати депутатів і давати свої зауваження або просто розмовляти. Тобто ми не плануємо акції, а йдемо як небайдужі люди, - розповідає Оксана Кузьменко, представниця руху «Глибинний екологічний опір».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.