У Тернополі привітали медиків області з професійним святом

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 27.07.2023

Цьогоріч вперше Україна відзначає День медичного працівника 27-го липня.

З нагоди свята медиків Тернополя й області нагородили відзнаками, грамотами та цінними подарунками.

Почесну грамоту Міністерства охорони здоров'я України отримав завідувач травматологічного відділення Чортківської центральної міської лікарні, лікар-травматолог Андрій Нагірний. Чоловік більше п’яти місяців надавав допомогу воїнам у польових госпіталях на Соледарському,  Слов’янському та Лиманському напрямках.

— Я долучився до Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова і ми працюємо на сході країни, як медики-добровольці, надаємо допомогу нашим воїнам. Я їздив туди на ротації вже 4 рази. Одна ротація триває орієнтовно півтора-два місяці, тож загалом я провів на сході вже більше 5 місяців, розповідає Андрій Нагірний. — Звичайно, що на фронті працювати важче,  відчувається більша відповідальність. Привозять пораненого з точки евакуації і перша лікарська допомога надається нашою бригадою. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.