На турнірі AJP у Тернополі змагалися перспективні джиуджитсери України (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 01.03.2023
Всеукраїнський турнір AJP з джиу-джитсу в суботу, 25 лютого, зібрав у Тернополі понад півтори сотні учасників.

Найкращі спортсмени з Тернополя, Ужгорода, Львова, Хмельницького змагалися за першість у спортивному комплексі «Текстильник». Вікова категорія учасників – від 4-х до 45-ти років.

Такі змагання у Тернополі провели вперше, каже організатор турніру Богдан Мирошниченко.

– Турнір AJP заснували спортсмени в Об’єднаних Арабських Еміратах. Щороку вони проводять такі змагання у різних куточках світу. У нас, в Тернополі, таке ми організували вперше. На жаль, через війну не приїхали учасники з-за кордону. Маю надію, що після перемоги, коли буде безпечно, спортсмени з Європи також позмагаються у Тернополі,  розповів Богдан Мирошниченко.

Організатор турніру підкреслив, що змагання дуже важливо проводити навіть під час війни, аби допомоги такому виду спорту як джиу-джитсу не зникнути.

– Звісно, повномасштабне вторгнення окупантів призупинило темпи розвитку джиу-джитсу. Якщо раніше ми працювали на перспективу, намагалися популяризувати наших спортсменів за кордоном, то зараз робимо все те ж, а виходить, що лише підтримуємо існування цього виду спорту,  додав Богдан Мирошниченко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.