У Тернополі прощалися з депутатом Тернопільської обласної ради Іваном Мурином (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 29.08.2022

Сьогодні у Тернополі прощалися з депутатом Тернопільської обласної ради Іваном  Мурином.

Аби провести його у останню дорогу на Микулинецькому кладовищі зібралися кількадесят людей: рідні й близькі, бойові побратими, колеги з обласної організації ВО «Свобода» та небайдужі тернополяни.

Колеги згадують Івана Мурина, як надійного, щирого, відповідального та хороброго чоловіка.

– Він був Людиною з великої букви та великим серцем, сильний духом та готовий завжди підставити надійне плече. Так багато пройдено, так багато заплановано… І все в одну мить обірвав скрегіт металу, – пишуть на сторінці Тернопільської обласної організації ВО "Свобода". – Україна втратила вірного сина, «Свобода» - принципового активіста, свободівці – доброго приятеля, а маленькі донечки та дружина – люблячого батька й коханого чоловіка. 

Нагадаємо, 27-го серпня Іван Мурин потрапив у ДТП на Підволочиському шосе. За життя чоловіка боролися медики, однак врятувати його, на жаль, не вдалося.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблого.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.