У Тернополі сьогодні поховали Героя Андрія Побережника, який захищав Україну від рашистів (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 22.06.2022

Сьогодні, 22 червня, у Тернополі провели в останню дорогу Героя Андрія Побережника.

Він загинув внаслідок артилерійського обстрілу на Луганщині.

Андрій Побережник захищав Україну від окупантів ще з 2014 року. З початком повномасштабної війни без вагань відправився знову боронити рідну землю від рашистів.

 – Андрій з мужністю пройшов першу мобілізацію у зону АТО. Після цього ми разом працювали на цивільній фірмі. 25 лютого разом поїхали під Бородянку. Спершу пройшли бої на Київщині, а після звільнення околиць Києва перейшли на Сєвєродонецький напрямок. На жаль, під час артилерійського обстрілу Андрій загинув. Він був дуже добрим та світлим хлопцем. Завжди усім допомагав. Війна забирає найкращих! розповів побратим Героя, військовослужбовець Тарас.

Андрія Побережника поховали на Алеї Героїв, що на Микулинецькому кладовищі в Тернополі. В останню дорогу сьогодні його провели рідні, друзі, побратими та небайдужі краяни.

Вічна пам’ять! Вічна Слава Герою!

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.