У Тернополі попрощалися з Володимиром Бродою, який загинув в боях за Україну (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 13.04.2022
У Тернополі сьогодні провели в останню дорогу Героя Володимира Броду.
 
Захисник служив у складі 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Згодом – у складі 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Воював на сході України.
 
Поховали Героя на Микулинецькому кладовищі.
 
Мужній воїн та весела людина – так у соцмережах згадують Володимира Броду. 
 
– Я впевнений, про тебе кожен, хто знає, згадає багато хорошого і мало поганого. Ти залишишся в нашій пам'яті на все життя, особливо для твоєї шестирічної донечки. Не можу висловити, як шкода, що ти загинув. Але це було не марно точно,  написав Тарас Лопушняк. 
 
– Ти житимеш завжди, рідненький, бо ми завжди пам'ятатимемо тебе і твою безмежну любов до людей, яких ти пішов захищати. Я не хочу казати загинув. Я казатиму, що вбили тебе недолюди! Нехай горить земля у них і їхніх дітей під ногами,  зазначила Alina Broda.
 
Висловлюємо співчуття рідним і близьким Володимира Броди!
 
Вічна пам’ять! Вічна Слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.