У Тернополі зійшлися в двобоях кращі боксерки України (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 27.01.2022
Уже четвертий день поспіль в Тернополі триває Чемпіонат України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років.
 
На велику боксерську подію під егідою ФБУ до Файного міста приїхали понад дві сотні найперспективніших боксерів України. На двох рингах у ТРЦ «Подоляни» вони упродовж тижня борються за можливість представляти Україну на Чемпіонаті Європи з боксу, який відбудеться навесні.
 
Сьогодні, 27 січня, свою майстерність в ринзі демонстрували жінки різних вагових категорій – серед них й тернопільські боксерки Каріна Вовк та Олеся Крисюк.
 
Так, тернополянка Каріна Вовк у поєдинку зустрілася з Крістіною Ющук з міста Суми й здобула перемогу.
 
– Сьогоднішній бій був нелегким. Я посилено тренувалася два місяці, а за лічені дні до чемпіонату захворіла, тому хвилювалася, яким буде результат. Дякую тренеру за те, що підтримав і налаштував на перемогу. Усе вдалося! Попереду – фінал, який відбудеться у суботу. Якщо переможу, то стану чемпіонкою України і поїду на Чемпіонат Європи з боксу, а це – дві мої заповітні мрії. Дуже приємно, що таке масштабне спортивне дійство відбувається у моєму рідному місті. Відтак, мене прийшли підтримати багато рідних та друзів, а це додає запалу перемагати,  розповіла «Сороці» Каріна Вовк.
 
 
Ще одна тернопільська боксерка сьогодні також пробилася у фінал чемпіонату. 20-річна вихованка Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності Олеся Крисюк перемогла Валерію Дунець з Хмельницького.
 
– У боксі я вже понад 9 років. Цей вид спорту робить людину міцнішою, впевненою в собі. Це я добре знаю з власного досвіду. Ми з моїм тренером Русланом Фірманом ставимо цілі та йдемо до них. Перед кожним боєм є промовляю молитву, ще раз слухаю настанови тренера, забуваю про страх й виходжу на ринг,  поділилася Олеся Крисюк.
 
 
Фінальні поєдинки Чемпіонату України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років відбудуться у неділю, 30 січня.  
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.