Пів сотні тернополян у костюмах Санта-Клаусів та кіногероїв бігали навколо ставу (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 25.12.2021

Костюмований забіг Santa run сьогодні, 25 грудня, зібрав на набережній Тернопільського ставу пів сотні тернополян.

Учасники долали 5-ти кілометровий забіг у новорічних костюмах та з святковими елементами на одязі. Найнезвичнішими були образи Ґрінча, слона, людини-павука.

Такий святковий забіг напередодні новорічно-різдвяних свят у Тернополі вже став традиційним. Організатори події: Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення, Ternopil Running Club і Ternopil Runday.

Тернополянка Наталя Кравець каже, сьогоднішній біг – це не про суперництво між учасниками, а перш за все, задля святкового настрою.

Я займаюся бігом уже три роки. За це час брала участь у багатьох забігах. Попри холод, я більше люблю бігати саме взимку, бо коли спекотно, це дається важче. Я люблю такі заходи, бо тут можна зустріти багато класних людей. Коли ти біжиш, а довкола тебе багато учасників у святкових костюмах, це додає ентузіазму, поділилася Наталя Кравець.   

Анна Чикірда на забіг прийшла у костюмі Пікачу.

– Професійно я займаюся біатлоном, але, окрім цього, дуже люблю бігати. Сьогоднішня погода зовсім не злякала, то ж з рідними ми прийшли, аби пробігти 5 кілометрів навколо ставу. Це додасть настрою напередодні свят, розповіла Анна Чикірда.   

Учасники забігу отримали ексклюзивні фінішні медалі, смаколики та зарядилися святковим настроєм.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.