Молитвою та квітами у Тернополі відзначили День Гідності та Свободи (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 22.11.2021

З нагоди Дня Гідності та Свободи десятки тернополян учора, 21 листопада, зібралися біля пам’ятника Героям Небесної Сотні, що на площі Героїв Євромайдану, аби вшанувати пам'ять загиблих активістів Майдану.

Громадськість, військові, волонтери, представники влади, рідні загиблих Героїв принесли до підніжжя монументу лампадки й квіти. За участю духовенства усі присутні помолилися за Героїв.

Також у цей день тернополяни вшанували пам'ять Героїв на Микулинецькому кладовищі, а в музеї національно-визвольної боротьби Тернопільщини відкрили тематичну виставку, присвячену подіям революцій.  

До слова, День Гідності та Свободи в Україні щороку відзначають 21 листопада.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.