Запеклі бої та сталева витривалість: 400 спортсменів боролися у Тернополі за Кубок України з ММА (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 17.10.2021

У концерт-холі «Подолян» упродовж двох днів, 15 та 16 жовтня, відбувалося масштабне дійство – Кубок України зі змішаних бойових мистецтв UFMMA.

Аби поборотися за перемогу, до Тернополя приїхали 400 спортсменів з 19 областей України, а також з Румунії. Кубок присвятили Дню захисників та захисниць України, який відзначають 14 жовтня.

Чимало тернополян прийшли, аби на власні очі побачити спритні протистояння спортсменів, адже вхід вже традиційно був вільним.

У результаті двох днів напруженої боротьби між учасниками перше командне місце завоювала Одеська область. Друге місце – Київська. Третє – Чернівецька. Тернопільщина посіла десяте командне місце.

Як це було – дивіться у фоторепортажі «Сороки».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.