У Тернополі «Динамо» розгромило «Агробізнес»: найяскравіші моменти матчу (фото, частина 1)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 22.04.2021

Півфінальний матч Кубка України з футболу між командами «Динамо» (Київ) та «Агробізнес» (Волочиськ) учора, 21 квітня, відбувся на Тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича.

У зв’язку з карантинними обмеженнями відвідати матч могли лише 25 % вболівальників. Стежили за дотримання порядку на стадіоні та довкола нього майже чотири сотні правоохоронців не лише з Тернополя, але й зі Львова. Також з 14:00 дo 19:00 гoд тернопільська мерія заборонила продаж алкоголю в об’єктах торгівлі, які розташовані поблизу стадіону.

Щодо матчу, то розпочався він о 16:00. Перший гол у ворота «Агробізнесу» забив гравець «Динамо» під номером 17 Богдан Лєднєв. У другому таймі «динамівцям» вдалося забити ще два голи у ворота суперників. Зокрема, відзначилися Артем Бєсєдін під номером 41 та Віталій Буяльський під номером 29. Таким чином півфінальний матч Кубка України  з футболу завершився з рахунком 0:3 на користь «Динамо».

Детальніше – у фоторепортажі «Сороки».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.