У центрі Тернополя людей закликали дбати про здоров’я (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  07.04.2021

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначають 7 квітня, Тернопільський обласний Центр громадського здоров'я спільно з волонтерами обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели інформаційно-просвітницьку акцію, присвячену проблемам збереження здоров’я та профілактики захворювань.

На головних вулицях міста вони роздавали листівки про небезпечні хвороби, а також інформацію про те, які їх виявляти та як можна допомогти постраждалому.

Захід був проведений з метою привернення уваги до проблем охорони здоров’я та необхідності розгорнутої й всеохопної профілактики захворювань, здорового способу життя.  

До слова, Всесвітній день здоров'я відзначається з 1950 року. Саме 7 квітня 1948 року набрав чинності Статут Всесвітньої організації здоров'я. ВОЗ присвячує кожен щорічний Всесвітній день здоров'я різним темам і проводить інформаційно-пропагандистські заходи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.