Тернопільські парки і сквери хочуть зробити заповідними зонами (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  20.10.2016

Сьогодні у центрі міста посадовці міської ради на чолі із мером висаджували екзотичні дерева. Нові саджанці мають у різнобарвити зелену гаму парків та скверів, а також допомогти змінити статус територій на заповідну зону.

-       Для того, щоб зробити парки і сквери заповідною зоною на їх території має рости визначена кількість екзотичних рослин. На сьогоднішній день, ми вже цієї кількості досягли і наступним кроком стане саме зміна статусу, коли ці зони стануть заповідними, - розповів заступник начальника управління-начальник відділу Соколовський Олег Іванович.

 

У сквері ім. Т.Шевченка висаджено 13 кленів червонолистих виду «Крімсон Кінг» та три саджанці дерев породи катальпа бігнонієвидна. У парку ім. Т.Шевченка висадили 11 червонолистих кленів «Крімсон Кінг» та 37 катальп бігнонієвидних.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.