Депутати Тернопільської облради сьогодні розкритикували роботу органів виконавчої влади (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 20.08.2020

Шосте пленарне засідання 14 сесії обласної ради, сьогодні, 20 серпня, розпочалось із виступів депутатів.

Обранці підняли низку важливих для життєдіяльності області питань, загострили увагу на невиконанні облдержадміністрацією рішень обласної ради щодо внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік, що призвело до недофінансування закладів охорони здоров'я, освіти, культури, соціальної сфери, також наголосили на недостатності заходів щодо боротьби із коронавірусом в краї та відсутності фінансування їх з державного бюджету.

Голова Тернопільської обласної ради підсумував виступи колег. Він зазначив, що невиконання рішення про внесення змін до бюджету несе катастрофічні наслідки.

– Пригадайте 2013 рік, коли відбувались переслідування та відкривались кримінальні справи. Тернопільська область є опозиційною до влади, тому на ній ставлять експерименти. Якщо на кінець року ситуація стане кризовою, хто за неї буде відповідати? Невиконання рішення про внесення змін до бюджету несе катастрофічні наслідки - невиконання бюджету, невиплату заробітних плат, припинення використання надтехнологічного обладнання медичними закладами тощо. Хто за це буде відповідати?! – сказав Віктор Овчарук.

Джерело: Тернопільська обласна рада

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.