Тернопільські студенти закружляли у вальсі, щоб допомогти дітям з лейкемією (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  22.11.2019
Під супровід Галицького муніципального камерного оркестру студенти Тернопільського національного медичного університету пустилися в танець.
 
Так, 21 листопада, у ТРЦ «Пололяни» відбувся Благодійний студентський бал. Під час заходу майбутні медики збирали кошти на придбання обладнання для відділення дитячої онкогематології Тернопільської обласної дитячої лікарні.
 
Танцювальний майстер-клас, фотозона, фуршет та благодійні лоти – програму студенти продумали до дрібниць.
 
–  Ідея балу зародилася ще два роки тому. Весь цей час ми думали, коли її реалізувати. Розпочали підготовку влітку. Продумували усі деталі, аби зробити подію масштабною та максимально комфортною для всіх. Коли знайшли спонсорів свята, то підготовка стала активнішою. Сьогодні бачимо результат наших старань. Впевнена, що Благодійний студентський бал ми організовуємо не востаннє, – поділилася студентка ТНМУ ім. І. Горбачевського Юлія Валігура.
 
Організаторка балу Тетяна Степанюк наголосила, що студентський бал планують зробити традиційним.
 
– Рак крові у дітей – страшна хвороба. Ми зі  студентами вирішили якось допомогти відділенню дитячої онкогематології, тому організували бал. За зібрані кошти плануємо придбати холодильник та плиту, аби дітки могли збалансовано харчуватися, бо для них це дуже важливо. Під час підготовки до заходу ми зустрілися із завідувачкою відділення. Вона розповіла нам, чого потребують маленькі пацієнти. Хоч Благодійний студентський бал ми проводимо вперше, але, думаю, він стане доброю традицією, – додала Тетяна Степанюк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.