Як в Тернополі відзначили День Національної поліції (ФОТО)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  04.08.2016

 Сьогодні на театральній площі відбулось святкування річниці з дня заснування Національної поліції.

В рамках цього дійства була організована невелика концертно-привітальна програма, найкращі поліцейські були нагороджені почесними грамотами та відзнаками.

Крім того, на площі діяли невеликі виставково-інформаційні пункти з різною амуніцією правоохоронців. Охочі тернополяни мали змогу краще ознайомитись із особливостями роботи кожного відділу чи підрозділу, а також на власні очі побачити обладнання поліцейських.

«Сьогодні різні відділи поліції в Тернопільській області представляють інформаційні стенди з обладнанням, спецзасобами та зброєю, які використовують правоохоронці під час виконання своїх обов’язків, - розповідає начальник центру технічної охорони Управління поліції охорони в Тернопільській області, майор поліції Дзюра Олексій Олексійович. – Зокрема стенд від нашого відділу складається з зразків різних систем сигналізації, зброї, а це пістолети Макарова, автомат Калашнікова, з спецзасобів (наручників, бронижелетів, захисних шоломів)».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.