В джинсах та сукнях: у Тернополі домашні тварини вийшли на костюмований парад

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  06.10.2019

Десяток тернополян разом із своїми улюбленцями зібралися у тернопільському парку імені Тараса Шевченка на осінньому костюмованому параді домашніх тварин, який відбувся у рамках фестивалю «Обжинки 2019».

Серед учасників були не лише собаки різних порід, але й морська свинка та навіть шиншила. Тварин одягнули у яскраві костюми, а дехто й в осінню атрибутику. Господарі розповідали публіці про своїх улюбленців й ділилися кумедними історіями із їхнього життя.

Тернополянка Тетяна привела на костюмований парад трирічного мопса Дейзі.

– Про цей захід мені розповіла колега на роботі. Каже: «А ти чула про парад домашніх улюбленців? У тебе ж є красуня Дейзі». Я одразу ж погодилася і вирішила зареєструватися. Як виявилось, ми з Дейзі стали першими, хто захотів взяти участь. До того ж, нещодавно ми придбали собаці нову кофтину, то чому б не вигуляти? Дейзі – це подарунок на весілля від чоловіка. Ми часто одягаємо її, коли стає холодно – пізньою недощовою осінню, а також взимку, – поділилася  пані Тетяна.

Із дворічним Річардом у парк прийшла й юна тернополянка Діана. Собаку дівчина одягнула у стильні джинси та кофтину в смужку.

– Ми купили Річарда на свято Покрови у 2017 році. З того часу ми – нерозлучні друзі. Сьогодні Річард трохи тремтить, бо взагалі він боягузливий, а тут стільки собак зібралося. Але він дуже добрий, любить освоювати різні команди, гуляти й добряче поїсти, хоч і дуже маленький. Моя собака має багато м’яких іграшок та одягу – і пуховик, і штани, і навіть взуття, – розповіла власниця Річарда Діана.  

Улюбленці не терпляче стояли біля господарів, хизувалися костюмами, розглядали один одного й гавкали. У підсумку параду визначили трьох переможців у номінації «Найкреативніший осінній костюм», домашні тварини отримали призи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.