Тернопільський міст у аварійному стані

Опубліковано в Проблемне 15.09.2016

Саме такого висновку дійшла спеціальна комісія тернопільської міської ради, яка проводила обстеження цього шляхопроводу, що розташований над залізничним вокзалом. Відтак, частина траси, яка розташована на мостовій конструкція і є найнебезпечнішою для учасників дорожнього руху, буде перекрита.

Під час ретельного огляду мосту на вулиці Об'їзній в районі вулиці Гайової було виявлено, що деякі його балки зовсім зношені, а тому потребують термінової заміни. Крім того, асфальтоване покриття, розташоване на перехідних плитах конструкції - западає та провалюється, а покриття на тротуарах - за час експлуатації зруйнувалось.

«Під час обстеження спеціальною комісією шляхопроводу було виявлено, що він є небезпечними для учасників дорожнього руху та руху залізничного транспорту. Тому, з метою уникнення трагедії, переміщення автомобілей на цьому мості буде припинено на найбільш аварійній ділянці - по правій смузі від вулиці Протасевича в напрямку Гайової. Рух важковагового транспорту буде обмежено"- прокоментував ситуацію мер Тернополя Сергій Надал.

Вже завтра до міста приїде спеціалізована проектна організація з Києва, яка проведе повноцінне обстеження мостової конструкції та встановить фактичний стан її руйнувань. В найближчому часі в міській раді розпочнуть роботу над створенням проекту по реконструкції шляхопроводу, щоб якомога швидше розпочати ремонтні роботи. Однак ще доведеться звертатись до уряду, аби там виділили необхідні кошти для повного відновлення мосту.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.