Тернопільського бійця посмертно нагородили найвищим орденом

Опубліковано в Актуально 21.11.2017

Указом Президента України полеглий в зоні АТО військовослужбовець Тернопільської окремої артилерійської бригади - солдат Володимир Єгоренко отримав посмертну нагороду.

Солдата удостоїли орденом «За мужність ІІІ ступеня», який вручили дружині загиблого – Ользі Єгоренко. Жінка на вручення приїхала з Одеси.

За словами пані Ольги, Володимир завжди поводив себе як справжній чоловік, воїн та захисник:

- Він дуже любив мене та дітей. Чоловік не говорив, що знаходиться на бойових позиціях, тому ми навіть не знали цього. Був дуже скромний і завжди усім допомагав. Любив співати, танцювати. Усе життя працював водієм, любив свою справу, машина – справжнє його покликання.

До слова, солдат Єгоренко Володимир Володимирович, 19 травня 1966 року народження, водій батальйону охорони Тернопільської окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід».

За час проходження військової служби завжди подавав приклад бездоганної поведінки, сумлінного виконання службових обов’язків. Своїми діями сприяв підтриманню належного рівня готовності підрозділу до виконання завдань за призначенням.

У зоні проведення АТО перебував з 2015 року. Герой 29 березня 2017 року, доставляючи боєприпаси та майно для обладнання інженерних позицій, потрапив під мінометний обстріл. Після попадання міни в автомобіль героїчно загинув в результаті травми не сумісної з життям.

Фото: ТОДА.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.03.2024 soroka
Володимир Кличко зустрівся із посадовцями Держдепартаменту США щодо термінової допомоги Україні, - Віталій Кличко
Всесвітньо відомий боксер Володимир Кличко відвідав США, де зустрівся із впливовими політиками та говорив про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.