Тернопіль насправді «опустився» у рейтингу міст з 3-го на 5-те місце

Опубліковано в Актуально 11.04.2017

Хоч Тернопіль і «вскочив» до п’ятірки кращих міст, проте у 2015-му році у цьому ж рейтингу за аналогічним дослідженням він був третім.

Соціологічна група Рейтинг спільно з International Republican Institute у 2015 році вперше провела муніципальне дослідження, як жителі українських міст оцінюють якість послуг, роботу місцевої влади та інші показники, що визначають якість життя. Результати дослідження виявилися трохи несподіваними. Опитування проводилося з 2 по 20 березня у всіх обласних центрах України, крім Донецька та Луганська. У кожному місті експерти опитали по 800 респондентів у віці старше 18 років. Статистична похибка дослідження становить не більше 3,5%. Дослідження проводилося вперше. Результати дослідження опубліковані в кінці минулого тижня, і лідерами за опитуваннями серед населення стали Вінниця та Харків, пише Ліга.нет.

Тоді, у 2015 році, Тернопіль увійшов до трійки і за словами авторів дослідження здійснив «неочікуваний прорив».

Лідерські позиції у цьогорічному рейтингу оцінки якості сфер та послуг, як і рік тому, займають Вінниця, Харків та Львів. Також хороші позиції мають Хмельницький і Луцьк (їх рейтинг дещо виріс за рік), Тернопіль (рейтинг дещо зменшився), а також Рівне, Маріуполь, Черкаси. Позитивну динаміку демонструють Івано-Франківськ та Київ, йдеться у результатах цьогорічних досліджень.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.