У Тернополі «озеленили» «Молокію» (фото)

Опубліковано в Актуально 29.03.2017

24 березня на території Тернопільського молокозаводу презентували оновлену «Молокію» та розповіли, які відбулись зміни, повідомили про принципи і філософію цієї торгової марки.

«Молокія» - торгова марка, під якою Тернопільський молокозавод виготовляє молочні продукти. Засновано компанію було в 1957 році. Відтоді вона не раз змінювалася, але тепер має сучасний вигляд і новий дизайн. Про який варто  поговорити.

-         На даному етапі наша торгова марка стоїть на порозі двох важливих дат – це шістдесятиріччя самого заводу і двадцятиріччя компанії «Молокія». Тому ми запросили вас,  щоб поділитися з вами нашими успіхами, показати одне з найкращих молочних підприємств в Україні, інноваційне обладнання таке як в нас направду немає ніхто в Україні і також подякувати нашим споживачам, які вже стільки років  споживають нашу продукцію, - розповідає голова управління Ковальчук Віталій Володимирович.

Для того, щоб вийти на високий рівень, керівники і команда компанії, подорожували по світу і переймали досвід від інших компаній. У 2011 році відвідували ряд німецьких заводів і розпочали співпрацю із однією з найбільших інноваційних інженерних центрів по проектуванню, виробництва та обладнання для харчової промисловості  німецькою компанією «GEA».

-         Очистка молока  за допомогою бактофуги - це та перша інновація , яку ми почали в 2012 році, вона нам дає те, що все молоко, яке ми виробляємо після цього є ґатунком екстра. Загалом реконструкція, яка розпочалася ще у 2012 році, звершилася приблизно місяць тому та нещодавно завершилась реконструкція першої частини цеху з виробництва кисломолочного сиру, – додає голова управління Віталій.

На цей захід також завітав журналіст, кулінар, ведучий програми «Знак якості» - Костянтин Грубич.

-         «Молокія» помало йде до того аби створився бренд.  Саме із вашим кисломолочним сиром  я вперше приготував сирники які мали правильну консистенцію. Я вважаю, що Тернопіль заслуговує на свій молочний бренд.»

НОВИЙ ДИЗАЙН

Над оновленим дизайном працювала команда спеціалістів: маркетологи, художники, ілюстратори, які промальовували ідею героїв. А дизайнери, зокрема, втілювали дану ідею вже безпосередньо на упакуванні.

-         Дизайн нашої лінійки змінився, тепер він у зелених кольорах і у його різних відтінках. Ідея цих змін у тому, що основою нашого продукту є все ж таки Fresh Milk, що у перекладі «свіже молоко». Саме слово «Fresh» – це певні асоціації із зеленим кольором, свіжістю, весною, травою. Тож ми не випадково впровадили наш новий дизайн весною. Цим  дизайном ми хотіли символізувати свіжість, зелену траву, яку їсть корівка. – розповідає директор з маркетингу ТМ « Молокія» Оксана Стець.

Якщо подивитись на нове упакування, можна побачили краплину. Це молочна краплина, яка створювалась дизайнерами. На кожному продукті ця краплина має свій вигляд, все залежить від консистенції самого продукту.

-         Якщо ж поглянути на «Казкове молоко» воно теж має новий дизайн, концепт дизайну називається «Добра казка», в нас це Котигорошко, який подружився з драконом, добра українка-мавка та взагалі добрі українські герої.

УПАКУВАННЯ

Варто відзначити і упаковку,  яку використовує завод. Купує компанія її у Голандії. Нова Pure-Pak Sense на 75% складається з відновлювального матеріалу – картону для харчових продуктів. Вона є ще більш екологічною ніж попередні упакування заводу та зручна у використанні.  

НОВИНКИ

З’явився новий продукт «Молокії» – творожний сир в подвійній упаковці.

У склад густого йогурту додали більшу кількість протеїну (білку) та понизили його жирність, що на даний момент відповідає світовим трендам здорового харчування.

 

А як виготовляється продукція торгової марки «Молокія» та детальніше про екскурсію чекайте незабаром.

Галерея зображень

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.