ІІІ місце на Міжнародному турнірі із греко-римської боротьби виборов тернополянин

Опубліковано в Актуально 14.03.2017

Міжнародний турнір із греко-римської боротьби Grand prix of city dorog black diamond cup, участь у якому взяли одразу 200 учасників із 16 країн Європи, відбувся протягом 10 – 12 березня у місті Дорох, що в Угорщині.

Від України на змагання вирушили борці із двох областей: Закарпатської та Тернопільської. Зокрема наш край представляв учень школи вищої спортивної майстерності, вихованець Тернопільської ДЮСШ із греко-римської боротьби Дикий Олег.

І хоч хлопець вперше став учасником цього міжнародного турніру, це не завадило гідно позмагатись та показати, що Україна, а особливо Тернопільщина, має сильних борців, якими може пишатись. Дмитру вдалось вибороти 3 місце у ваговій категорії до 54 кілограм.

Його наставники, заслужений тренер України Андрій Телебан та майстер спорту України Володимир Лучанко, неабияк пишаються своїм вихованцем та задоволені такими результатами:

- На турнірі свої сили із греко-римської боротьби представляло одразу 200 учасників із Угорщини, Хорватії, Голландії, Румунії, Молдови, Чехії, Болгарії тощо. Посісти третє місце – доволі хороший результат, при тому, що Дмитро на цих змаганнях вперше. Власне і боротьба виявилась напруженою та важкою. Перша сутичка у нього була з угорцем і Дмитро переміг із рахунком 6:2. Друга сутичка відбулась із поляком в нашу користь із рахунком 8:0. Під час третьої сутички за вихід у фінал ми програли литовцю, однак перемогли у четвертій сутичці, тим самим посіли третє місце, - ділиться деталями турніру Андрій Телебан.

За словами заслуженого тренера України, на разі вони перебувають в Мукачеві на навчальному тренувальному зборі – готують Дмитра до Чемпіонату України (2000-2001 р.н.) із греко-римської боротьби, який розпочнеться 29 березня в Кременчуку. Цей Чемпіонат стане одразу і відбором до Чемпіонату Європи, який пройде в Сараєві (Боснія і Герцеговина).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.