Олена Підгрушна та Анастасія Меркушина стали «Спортсменками року»

Опубліковано в Актуально 22.02.2017

За результатами 2016-го року обласна влада нагороджувала кращих спортсменів, журналістів, меценатів в рамках премії «Герої спортивного року Тернопільщини 2016». Тоді ж влада області вирішила дочекатися зі змагань відомих біатлоністок та їх тренерів, аби особисто вручити нагороди.

21 лютого спортсменок нагородили Віктор Овчарук та Степан Барна. Лауреатами у номінації «Найкраща спортсменка року» стали Олена Підгрушна та Анастасія Меркушина, остання також отримала і відзнаку «Подяка голови Тернопільської обласної ради». Відзнаку у номінації «Тренер року» отримала мати чемпіонки, тренер Ірина Меркушина.

Хочу вам подякувати, за те що ви сьогодні прославляєте область, завойовуючи найвищі нагороди. Коли ми робили підсумки року по спорту, то домовилися, що обов’язково вас дочекаємося і матимемо нагоду привітати. Вас хочемо переконати, що пріоритетним є питання біатлонної бази, уже два місяці ми активно працюємо в цьому напрямку і сподіваємося, що найближчим часом матимемо позитивний результат, - говорить голова обласної ради Віктор Овчарук.

Для нас був, є і буде пріоритетом розвиток спорту. ми унікальні докладаємо зусилля у цьому році, для того щоб покращити умови підготовки наших спортсменів. Це все відбувається завдяки тому, що у нас є спортивні символи. Хочу подякувати вам, Олено і вам, Анастасіє, що такими символами для нас є ви, - звернувся до чемпіонок Степан Барна.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.