На Тернопільщині прогнозують другу "атаку" зими

Опубліковано в Актуально 02.12.2016

Впродовж 2, 3 та 4 грудня очікується значне погіршення погодних умов в Тернопільській області, така інформація надана Українським гідрометцентром.

Так, прогнозують ожеледі, хуртовини, мокрі снігопади з пониженням температури від -1 до -6°C, а також пориви сильного вітру до 17-22 метрів за секунду. Крім того, приріст снігового покрову може скласти 15 - 20 см.

Подібна картина буде спостерігатись по більшій території країни, а все через переміщення циклону з північного заходу.

 У зв'язку з такими не вельми втішними прогнозами, в управлінні ДСНС застерігають тернополян бути особливо обережними, в ці дні утриматись від дальніх поїздок власними авто, адже очікується і ускладнення обставин на автошляхах. Тим часом в міськраді та комунальних службах нагадують - не паркувати автомобілі на узбіччях, тротуарах чи у інших заборонених місцях, оскільки такий транспорт стане перешкодою в очищенні міста від снігу. Також, обіцяють - прибиратиме вулиці Тернополя спецтехніка цілодобово та як слід. 

До слова, тернополяни можуть повідомляти про надзвичайні ситуації; проблеми із посипанням чи розчищанням шляху від снігу на гарячу лінію ТМР за номером 15-80.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.