Свято у Підзамочку на Тернопільщині зібрало гостей навіть з-за кордону (фото)

Опубліковано в Історія тижня 12.09.2016

Свято замку відзначили в селі Підзамочок, що на Буччачині. Саме сюди 4 вересня приїхали гості не лише з Тернопільщини, а й з Польщі, щоби насолодитись чарівною та по-своєму неповторною атмосферою заходу.

Виступи місцевих талантів, відомих українських гуртів, ярмарок під відкритим небом, демонстрація народного ремесла – всім цим зустрічав своїх відвідувачів замок у Підзамочку.

Долучилось до проведення свята і ТзОВ «Бучачагрохлібпром», яке стало одним із основних спонсорів дійства:

- Приємно допомагати в організації проведення подібних заходів, – розповідає директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Іван Карачка. – Вони по-своєму важливі, адже привертають увагу туристів до визначних історико-архітектурних пам'яток. Цього року на фестиваль до Підзамочка приїхала значно більша кількість людей, навіть гості з Польщі. Сподіваюсь, що з кожним разом свято замку розростатиметься і перетвориться в традиційне дійство.

 До слова, «Свято в старому замку» у Підзамочку провели вже другий рік поспіль.

 

Світлана Марчук

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.