«Закон про реінтеграцію Донбасу не зупинить війну, але він визнає Росію агресором», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  19.01.2018

У жовтні минулого року Верховна Рада прийняла закон про реінтеграцію Донбасу в першому читанні.

Продовжили розглядати внесені до законопроекту поправки у вівторок, 16 січня. Так, з 673 поправок вдалось розглянути 483, але в цілому документ проголосувати не вдалось. Про позитивні сторони закону № 7163 розповів у ефірі телеканалу «Прямий» народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.

– Повністю проголосувати за закон «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях» не вдалось, але голоси були. На мою думку, депутати інших політичних сил просто затягують час. Цей закон нам точно потрібен і за нього проголосують. Він не зупинить війну на Донбасі, але визнає Росію агресором. Також закон про деокупацію Донбасу чітко визнає 20-те лютого 2014 року початком війни, – поділився Ігор Побер.

За словами нардепа, до нового року за законопроект не голосували, оскільки боялись нашкодити звільненню наших полонених.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.