Ігор Побер: Жоден аудитор не "похоронить" діяльність НАБУ

Опубліковано в Політика Автор  02.01.2018
Уже вкотре Антикорупційний комітет збирається для того, щоб визначитися з кандидатурою аудитора НАБУ, однак, і останнього разу рішення не вдалось прийняти.
Група депутатів покинула засідання, бо їхню ініціативу стосовно обраних на конкурсі кандидатів не підтримали, а оголошувати новий конкурс без завершення попереднього, переконані депутати, неможливо. У прямому ефірі телеканалу NewsOne народний депутат від фракції БПП Ігор Побер прокоментував цю ситуацію.
– Аудитора, напевно, призначать аж після свят. Звільнення Соболєва, як ми бачимо, до нічого не призвело. «Єврооптимісти» та прихильники Саакашвіллі вважають, що лише їхній кандидат на аудитора НАБУ буде незалежним, а всі інші – залежатимуть від якоїсь гілки влади. Хочу зауважити, що ніякий аудитор не похоронить діяльність НАБУ, все залежатиме від роботи структури, – зазначив Ігор Побер.
Нардеп вважає, що у цій ситуації необхідно досягнути компромісу – зібрати кворум, проголосувати та виставити кандидатуру на голосування в сесійну залу.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.