Голова Тернопільської обласної ради привітав краян з Новим роком відеороликом

Опубліковано в Політика Автор  02.01.2018
Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук привітав краян з новорічними святами. Відеозвернення опублікували у Facebook.

Для усіх нас 2017 рік став роком реформ, сміливих експериментів, спільних успіхів. Наша область зустрічає Новий рік із новими здобутками. Зміни дарують надію на оптимізм, усвідомлення, що з маленьких особистих перемог кожного складуться великі здобутки нашого краю та держави. То ж нехай 2018 рік стане сприятливим для всіх благих починань, а Різдво Христове – освітить наш шлях, принесе мир нашій країні, розквіт Тернопіллю, злагоду та добробут кожному дому, – каже у привітанні Віктор Овчарук.

Голова обласної ради побажав усім міцного здоров'я, родинного затишку, безмежного щастя, прихильності долі та Божого благословення. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.