Ігор Побер: «Ніякої упередженості в арешті активів Коломойського та Боголюбова немає»

Опубліковано в Політика Автор  25.12.2017
Нещодавно Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать.
Таке рішення прийняли на підставі доказів про те, що Коломойський та Боголюбов незаконно вивели з банку майже 2 млрд. дол. США. У результаті махінацій кошти переводились компаніям, які перебували під їх контролем.
Свою думку про ці події у прямому ефірі телеканалу NewsOne висловив нардеп від фракції БПП Ігор Побер.
— Я думаю, що перед зимовими святами нам не варто переживати за ситуацію щодо активів Коломойського. Дуже добре, що найняли незалежних аудиторів, які ретельно дослідили та розібрались з діяльністю ПриватБанку. Як на мене, то ніякої упередженості тут немає. Це далеко не Печерський чи Солом’янський суди, тому рішення точно є справедливим, —прокоментував Ігор Побер.
Народний депутат вважає, що ніякої домовленості у зв’язку з останніми подіями немає, адже в Ігоря Коломойського «стосунки» із владою наразі не дуже хороші.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.