Тернопільські укропівці подякували волонтерам за підтримку військовослужбовців

Опубліковано в Політика Автор  07.12.2017
Вже понад тридцять років у світі існує традиція відзначати 5 грудня День волонтера. З нагоди цього свята представники політичної партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» нагородили волонтерів з Тернополя.
У тернопільському «Бункермузі» грамотами від народного депутата Тараса Батенка, книгами «Троща» Василя Шкляра та привітальними словами подякували волонтерам з Логістичного центру допомоги бійцям АТО. Віталій Шандрук та Богдан Кіндій ще з 2014 року допомагають бійцям на Сході провізією, технікою та одягом. На жаль, Богдан не зміг прийти на нагородженн, оскільки був запрошений на ще один захід. 
— З настанням воєнних дій армія переживала досить скрутний момент і потребувала підтримки. Якраз волонтери були тією ланкою, яка з’єднувала мирних жителів та військових. Вони витрачали свій час, ресурси, збирали необхідні речі та передавали солдатам на передову. Ми пишаємось тим, що є такі небайдужі люди, — зазначив голова фракції «УКРОПу» в Тернопільській області Андрій Цибульський.
Ініціатори заходу наголосили на тому, що потрібно допомагати військовим навіть тоді, коли, здавалось би, армія вдосконалилась.
— Надзвичайно важливо дякувати волонтерам за їх працю. Тим самим ми надихаємо їх продовжувати свою благородну справу. Саме волонтери відкривають нам очі на те, що необхідно допомагати військовим як ділом, так і словом, — додала організатор заходу, керівник з інтелектуальної роботи партії «УКРОП» Ірина Манько.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.