Тернопіль: злодій зламав п'яту, втікаючи від патрульних

Опубліковано в Новини 25.05.2016

Поліцейський також отримав травму.

Патрульні спіймали особу, яка хотіла вчинити крадіжку, зазначила прес-служба УПП у Тернополі.

Екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа намагається проникнути на подвір’я приватного будинку, на вулиці Степовій. Виклик надійшов 22 травня, близько 3-ї години ночі. Охоронці порядку відразу виїхали на місце події. Заявник показав подвір’я, де намагався проникнути невідомий. 

Патрульні ретельно оглянули вулицю. При світлі ліхтаря помітили людський силует біля паркану. Кілька разів інспектори окликнули невідому особу, але у відповідь – мовчанка. Коли патрульні підійшли ближче, чоловік почав втікати. У поспіху він згубив в’язку ключів. Інспектори кинулися навздогін. Одному з них таки вдалося затримати правопорушника, який стрибнув із 5-тиметрового паркану, а інспектор вслід за ним. Як наслідок, у втікача – зламана п’ята, у патрульного – пошкоджене сухожилля на  нозі.

Охоронці порядку викликали швидку, після того, передали втікача слідчо-оперативній групі та в’язку ключів, як речовий доказ. Пізніше з’ясувалося, що у ній був ключ від гаража господарів будинку, куди той намагався потрапити. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.