Тернопільських породіль чекає деяке полегшення

Опубліковано в Новини 24.05.2016

В отриманні свідоцтва своєї новонародженої дитини.

Так, відтепер породілі Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина» мають можливість отримувати свідоцтва про народження дитини у пологовому, зазначила прес-служба УОЗ ТОДА.

Безпосередньо у Тернопільському обласному клінічному перинатальному центрі «Мати і дитина», що розміщений на вул. Замковій, 10 у Тернополі, розпочато видачу свідоцтв про народження дитини. Технічна реалізації даного проекту стала можливою завдяки співпраці адміністрації закладу з Тернопільським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області.

Нагадаємо, що даний пілотний проект в деяких містах України запустили восени 2015 року. Міністерство юстиції обіцяє до кінця цього року запустити використання даного сервісу по всій країні, в тому числі в районних центрах.

Для державної реєстрації народження дитини необхідно мати медичне свідоцтво про народження дитини, паспорти матері та батька дитини та їх ксерокопії, свідоцтво про шлюб та його ксерокопію. Прийом та видача документів відбуваються у вівторок, середу, четвер та п’ятницю з 09:30 до 10:30. 

Телефон для довідок (0352) 25-18-49.
Прес-служба УОЗ ТОДА 
за інформацією Андрія Куценка, 
(Тернопільський обласний клінічний
перинатальний центр «Мати і дитина»),
фото – Світлани Гуменної, з архіву прес-служби

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.