Півмільйона заробив бюджет через тернопільських «махінаторів»

Опубліковано в Новини 24.05.2016

За результатами проведених контрольно-перевірочних заходів фахівці ГУ ДФС у Тернопільській області у січні-квітні виявили 73 порушення вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомив начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат.

Зокрема, виявлено 25 порушень Закону України від 19.12.1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», серед яких торгівля алкогольним напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних оптово-відпускних або роздрібних цін; роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій; роздрібна торгівля тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін; реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років; зберігання алкогольних напоїв у місці зберігання, не внесеному до Єдиного державного реєстру.

Крім того, встановлено 48 порушень Закону України від 06.07.1995 року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

За результатами проведених перевірок до суб’єктів господарювання – порушників законодавства застосовано 579 тис. грн фінансових санкцій.

 

Відділ організації роботи

 

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.