Тернопільські пам’ятки зацікавили туристів та туроператорів

Опубліковано в Новини 24.05.2016

Чекаємо успішного сезону відпочинку.

Свята замків викликали особливу цікавість учасників та гостей XI Буковинського туристичного ярмарку та II Всеукраїнського туристичного фестивалю «У гості до українців».

Про це повідомили у відділі туризму обласної державної адміністрації.

«Надзвичайно велика кількість чернівчан та гостей міста відвідали наш стенд. Однозначно - інтерес до Тернопілля дуже високий, як серед туристів, так і серед туристичних фірм.  Більше 15 туристичних операторів, котрі займаються внутрішнім та в'їзним туризмом, отримали матеріали про наш чудовий край та запрошення до співпраці з відділом туризму ОДА та Туристичною Асоціацією Тернопілля.  Особливий інтерес викликали Свята замків заплановані на Тернопіллі», - розповів начальник відділу туризму Назар Яворський.

Нагадаємо, XI Буковинський туристичний ярмарок традиційно знаменує початок туристичного сезону у краї. Свої послуги представили близько 60 туристичних операторів та зелених садиб.  Ярмарок проводять, маючи на меті представити туристичну інфраструктуру, популяризувати відпочинок у Чернівцях і на Буковині. Він зорієнтований на внутрішній та в’їзний туризм, ознайомлення з національним колоритом України.

 

Головною ідеєю ІІ Всеукраїнського туристичного фестивалю «У гості до українців» є популяризація внутрішнього туризму, та підвищення культури подорожі Україною. Формат заходу — open air презентація туристичного потенціалу регіонів України з урахуванням їх специфіки, культури, особливостей, природного багатства та іншого надбання.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.