За водохресним обрядом у Тернополі стежили рятувальники

Опубліковано в Новини 20.01.2018

У день третього і завершального свята різдвяно-новорічного циклу, Хрещення Господнього, на набережній Тернопільського ставу відбулись урочисті заходи, на яких зібрались численні представники християнських конфесій, перші особи області, жителі та гості міста. Після святкового богослужіння, спільної молитви та водохресного обряду чимало бажаючих змогли зануритись у цілющу воду. Не залишаються осторонь цієї традиції й рятувальники. Щороку на Йордана вони приймають крижану купіль – кажуть, що жодного разу це не спричинило ніяких захворювань.

Для того, щоб під час проведення обряду не трапилося неприємних і непередбачуваних ситуацій, у місцях, відведених для масового купання громадян, працівники Служби порятунку виставили рятувальні пости та організували чергування пожежно-рятувальних підрозділів на спеціальній техніці, обладнаній засобами для рятування людей, - повідомляють у прес-службі ДСНС України в Тернопільській області. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.